OSO & Projektuge

I denne uge er normalt skema revet ud til fordel for projektuge og OSO (obligatorisk selvvalgt opgave)
Projektopgaven er for alle i 9. klasse, og er en tværfaglig fordybelse i et selvvalgt emne under dette års tema “konflikter”. Alle skal afslutte projektet med en mundtlig fremlæggelse af forløbet samt et produkt.
OSO er 10. klassernes mulighed for fordybelse i egen uddannelsesvej. -Hvilken uddannelse skal jeg vælge, hvorfor og hvad kræver det? OSO afsluttes med mundtlig fremlæggelse, en rapport samt et kreativt produkt.

Der er virkelig hektisk aktivitet rundt om på skolen, hvor alle har hvad de kan gøre med opgaveskrivning, fremstilling af kreativt produkt, indsamling af impiri og generalprøver på fremlæggelser. Emnerne spænder bredt fra både korrespondentuddannelse, hestefysioterapi, landmand, elektriker og konditor til apartheid, økologi, unge og alkohol og spiseforstyrrelser.

Vi er rigtig spændte på at se alle fremlæggelserne på fredag.