Nye ridelærere

Så kan vi byde velkommen til vores to nye ridelærere Marie og Maja. De to skal være vikarer her på Blidstrup for skoleåret 18/19. Lykke er, som mange sikkert ved gået af på barsel, og Martin er blevet færdig med sin berideruddannelse og har søgt nye udfordringer.

Marie Witt Poulsen

Marie er uddannet berider i 2016 fra Priess Stutteri på Mors. Efter endt uddannelse arbejdede hun yderligere to år hos Priees. Herefter gik turen til USA for at ride og undervise. Nu bor hun i Holstebro sammen med sin kæreste. Her har hun heste i træning og underviser i ridning.

Maja Lindgaard

Maja er 26 år og bor i Vorupør sammen med sin mand og søn. Hun har en kontoruddannelse i rygsækken, men
arbejder nu fuldtid med heste. Islænderhesten har hendes store interesse og hun er
uddannet C-træner indenfor Dansk Islænderforening. Desuden har Maja selv været elev her på Blidstrup Efterskole, årgang 2008/2009, sammen med sin hest.

Vi glæder os meget til at tage hul på det nye skoleår sammen med de to dygtige piger her efter ferien!