Mission gadebørn og adventsstue

Projekt gadebørn

I denne uge er skolen på den anden ende. Vi har forvandlet slottet til et minisamfund med producerende værksteder. Alt lige fra smedejernsarbejde, småkagebagning, håndlavet julepynt , adventskranse og juledekorationer til  træfigurer og fuglehuse liver fremstillet til fordel for det velgørende projekt “Pearls of the Street”, som er et gadeprojekt i Cameroun fra Mission Afrika. Eleverne laver alt selv, og knokler for at få produceret nok, så boderne kan prydes på lørdag hvor det hele kulminerer i den årlige adventsstue. Her sættes alt til salg, så vi forhåbentlig kan få samlet en masse penge ind og sende ubeskåret til Cameroun.

Adventsstuen lørdag d. 1. december

Adventsstuen er som sagt kulminationen på den forgange uges arbejde og flid. Vi åbner dørene kl 13.30 – 16.00 og inviterer alle indenfor. Der vil være boder med de fine produkter, tombola med en masse flotte gevinster fra lokale virksomheder, griselotteri hvor du kan være heldig at få flæskestegen eller frikadellefarsen i hus, stort legeland i hallen for de mindste, julecafe hvor du kan købe æbleskiver, kaffe/the mm. og selvfølgelig sluttes dagen af, som traditionen foreskriver, med fællessang, luciaoptog og afsløring af det indsamlede beløb i fællessalen.

 

Vi glæder os til at se jer alle til en rigtig hyggelig dag i velgørenhedens tegn.

 

Lidt highlights fra ugen (Se meget mere på facebook og insta)