Nyt linjefag -Dans og rytme

Nyt linjefag -Dans og rytme

Så er det officielt! Vi har besluttet at oprette et nyt linjefag (måske mest til pigerne) nemlig “Dans og rytme”. Faget er kommet på banen, da vi har oplevet en stigende efterspørgsel på de sociale medier på netop danselinje på efterskoler. Desuden har efterskoleforeningen ordet “dans” som nummer 4 på deres top 100 liste over mest søgte ord, så derfor er vi rigtig stolte af at nu at kunne tilbyde netop dette fag.

Om instruktøren

Vi har fundet et rigtig dygtig og top-engageret danseinstruktør, nemlig Sanne Deleuran, som nogen måske også kender som vores spring- og idrætslærer Dennis Deleurans kone. Sanne er snart uddannet pædagog, hun har været gymnast på DGIs Repræsentant hold og aspirant hold, været træner på DGI juniorhold og dvs. andre gymnastik hold, samt været instruktør på et dansehold på anden efterskole

“Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med linjen. Til at undervise nogle glade, unge mennesker, der dyrker samme passion som mig nemlig dans, musik, og rytmisk gymnastik”

om linjen Dans og rytme

På linjen Dans og rytme vil du have mulighed for at kombinere det bedste fra dansens og gymnastikkens verden. Du vil i løbet af skoleåret have fokus på teknik- og grundtræning samt smidigheds-, konditions- og fysisk træning og selvfølgelig få mulighed for at udfordre dine egne grænser. Du vil blive præsenteret for forskellige stilarter, som funk, hiphop og grundelementer fra ballet. På danselinjen vil du også komme til at arbejde med musikforståelse og sekvensudvikling, så du får mulighed for at udvikle dine egne evner som danser og for at afprøve dine egne idéer.

Dans og rytme er et linjefag, hvor du har rig mulighed for udvikle dig individuelt, men også i samarbejde med andre. Vi vil sammen arbejde hårdt for, at du får udviklet dig som danser og rytmegymnast, at du bliver udfordret, får sved på panden og at du får det super sjovt. Du bliver nemlig glad af at danse!

Se desuden mere om linjefaget her