at bo på slottet

Dit nye hjem med en masse skønne naboer

Når du flytter ind på Blidstrup, kan man faktisk godt sige, at du er flyttet hjemmefra. -På den gode måde, og med en masse nye naboer, som måske viser sig at blive venskaber for livet. Når man bor og deler hverdag sammen med så mange andre unge mennesker, lærer man nemlig hinanden, og ikke mindst sig selv at kende på en helt særlig måde, og du vil nok opdage at hensyn, rummelighed og ansvar for fællesskabet er værktøjer, der pludselig bliver naturlige for dig at bruge.

Her på siden kan du læse om hverdagen, kostpolitik, regler og meget, meget mere om det at bo på slottet. Kik desuden med i filmen herunder og hør Maria og Kristian fortælle om deres hverdag og livet på skolen.

se filmen


Om Kristian og Maria, og få et indblik i deres hverdag og efterskolelivet på Blidstrup. 

Hop til flere film fra youtube


fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image