at bo på slottet

kostpolitik

Vi spiser godt, sundt og varieret. Ernæringsmæssigt opfyldes kravene til kost for unge, aktive mennesker med fart på hverdagen. Vi vil gerne præge eleverne til nogle gode, alsidige kostvaner, som lever op til de generelle kostråd. Til hovedmåltiderne samles alle i vores hyggelige spisesal for at spise, udveksle oplevelser og give hinanden vigtige beskeder.

Maden laves af gode råvarer – helst årstidens udbud.  Mælken vi serverer er økologisk, og vi har valgt at lave mest muligt selv, frem for at købe forarbejdede varer. Vi sammensætter madplanen efter både nye og traditionelle retter,  vi laver forskellige temaer, og giver selvfølgelig eleverne mulighed for indflydelse på, hvad der skal på menuen.

KRAV OG EGENKONTROL

Maden lever op til de til enhver tid gældende hygiejniske krav der er på området og egenkontrolprogram er udarbejdet, med tildelt elitesmiley.

Rapporten vil være at finde på skolens informationstavle til højre for indgangsdøren

SE DESUDEN KONTROLRAPPORT HER

kostpolitik kostpolitik
kostpolitik kostpolitik
kostpolitik kostpolitik

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image