linjer

fag hvor du virkelig kan nørde

Drømmer du om at blive smed, mekaniker, berider, kok eller danser, er du vild med heste eller surfing, kan vi på Blidstrup Efterskole  hjælpe dig på rette spor, og give dig muligheden for at snuse til fem forskellige fagområder gennem vores linjefag. Fagene er fire-lektioners fag som ligger på eftermiddage, så der er tid til fordybelse og større projektforløb. Fælles for fagene gælder at fagligheden og koblingen til videre uddannelse er i højsæde, og at vi arbejder praktisk, projektorienteret og ofte tværfagligt. Eksempelvis er vores håndværker-linje certifikatgivende, vi tager på linje-ekskursioner til eksempelvis andre byer, skoler og virksomheder, samt deltager i arrangementer hvor det giver mening at byde ind med fagenes kompetencer.

Linjefagen er halvårlige, hvilket betyder, at du vælger et linjefag om efteråret og et om foråret. Du har altså mulighed for at snuse til to forskellige områder, men kan også vælge at køre igennem med det samme fag hele året ud.

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image