dans og rytme

DANS OG RYTMISK GYMNASTIK

På linjen Dans og Rytme vil du have mulighed for at kombinere det bedste fra dansens og gymnastikkens verden. Du vil i løbet af skoleåret have fokus på teknik- og grundtræning samt smidigheds-, konditions- og fysisk træning. Du vil blive præsenteret for forskellige stilarter, som eks. hiphop, funk, og grundelementer fra ballet, som alle skal være med til at udvikle dig og din dansestil. På danselinjen vil du også komme til at arbejde med musikforståelse og sekvensudvikling, samt være med til at afprøve egne ideer og være med til at sammensætte en serie til vore fælles gymnastikopvisning.

Dans og rytme er et linjefag, hvor du har rig mulighed for udvikle dig personligt, men også i samarbejde med andre. Vi vil sammen arbejde hårdt for, at du får udviklet dig som danser og rytmegymnast, at du bliver udfordret, får sved på panden og at du får det super sjovt. Man bliver nemlig glad af at danse!

dans
dans
dans
dans
dans
design
Kombinationen af dans og rytmisk gymnastik er lige mig. Jeg elsker at bevæge mig til musik og synes bare det er fedt at bruge min krop. Man bliver glad af at danse!Caroline, 10. klasse

i løbet af året vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • Teknik og grundtræning
  • Smidighed
  • Forskellige stilarter indenfor dans
  • Musikforståelse
  • Sekvens udvikling
  • Selv være med til at sammensætte danseserie til vores fælles gymnastikopvisninger

VIL DU SE VORES ANDRE LINJER

esport
haandvaerk
kokkelinje
dans
ridning
 

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk