e-sport

i e-sport underviser vi i league og legends og counter strike

I e-sport undervises der i to spil: Counter Strike og League of Legends. Begge disse spil – som spilles i hold – er præget af konkurrence, fairness og samarbejde. I faget lægger vi vægt på koordination, kommunikation og sociale kompetencer. Altså at kunne samarbejde, men der lægges også vægt på at udvikle den enkelte elevs evner som spiller, samt at det selvfølgelig er vigtigt med en sund gaming kultur med fokus på kost, fysisk- og mental træning.

Faget kræver, at man sammen med sit hold er villig til at arbejde hårdt og målrettet for at blive bedre. Lige som andre steder kræver det ”øvelse at blive mester”. Faget er altså for dig, der elsker gaming, er konkurrencemenneske og samtidig gerne vil udvikle dine evner til at arbejde sammen med andre.

I e-sport dyster vi også online mod andre eSportshold, og vil deltage i turneringer med eksempelvis andre efterskoler.

e-sport
e-sport
e-sport
e-sport
e-sport
e-sport

vigtige kompetencer

  • At kunne holde fokus
  • At kunne samarbejde
  • At kunne handle rationelt selvom man er presset. 

Gear i top

Vi har i år invisteret i 10 top-tunede gamer-stationer, der hver indeholder pc, skærm, headset og stol, så du går ikke ned på udstyr! Du skal altså ikke selv medbringe noget.

Vi har kun de 10 pladser på holdet, og der er rift om dem, så vi anbefaler at du er ude i god til hvis du ønsker at komme på holdet.

VIL DU SE VORES ANDRE LINJER

dans
haandvaerk
kokkelinje
multisport
ridning
 

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk