kok

kokkelinjen er meget mere end bare mad

Drømmer du om at blive kok, eller kan du bare godt li’ at lave mad til dig selv og andre, så er vores kok linjefag lige noget for dig! Mad er både for øjet og maven, og vi arbejder altid med gode råvarer og prøver nye spændende opskrifter og kombinationer af. Du lærer, hvordan man sammensætter maden i forhold til smag, visualitet og konsistens, samt får viden og øvelse i arbejdet i et køkken, herunder bl.a.  sikkerhed, arbejdsgange, hygiejne og samarbejde.

se filmen


Og hør mere om hvorfor Kristian har valgt kokkelinjen

Hop til flere film fra youtube


“Jeg vil gerne uddanne mig til kok, og har fået en masse erfaring fra linjen. Jeg har lært at smage på maden, og ikke bare følge en opskrift, og så er jeg blevet mega god til at lave sauce!”Cecilie, 10. klasse

her må man gerne lege med maden!

Du bliver undervist af den dygtige kok Ann Kruse, som er uddannet fra en fin restaurant i Århus og har mange års erfaring fra branchen med bl.a. egen forretning. Ambitionen er, at du skal lære at du skal lære at lave mad fra bunden af, og uden snyd. Det skal være sjovt, man må lege med maden, eksperimentere, bruge fantasien og smage sig frem og lave fejl, for det er dem man lærer af.

På kokkelinjen tager vi også ud af huset, bl.a. på fiskeriauktion, besøger slagteri, køber sjove frugter i Bazar Vest og på gårdbesøg. Ikke mindst står vi også ofte for større arrangementer hvor vi skal levere mad til rigtige gæster.

kok
kok
kok
kok
kok
kok

vil du se vores andre linjer

dans
esport
haandvaerker
sport
ridning
 

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk