multisport

multisport -prøv kræfter med et hav af sportsgrene

Multisport en linjen hvor vi kombinerer mange forskellige sportsgrene og outdooraktiviteter og øver og udfordrer de motoriske egenskaber gennem leg og bevægelse.

Vi prøver kræfter med så mange forskellige slags idrætsgrene som muligt, både kendte og mindre kendte. Vi vil vise dig et indblik i sportsverdenen, og vise at den ikke kun består af fodbold, håndbold og badminton, men at det også er fægtning, orienteringsløb, kaltring, kajak, cricket og meget, meget andet.

se filmen


Og få mere at vide om hvad vi laver på multisportlinjen

Hop til flere film fra youtube


”Jeg er vild med både holdspil og outdooraktiviteter. At kunne have et fag, hvor alle tingene er kombineret, er vildt fedt!”Tina, 10. klasse

vigtigst af alt er at have det sjovt sammen

Udforskningen af sportens verden skal så vidt muligt være på et niveau hvor alle oplever udfordringer teknisk og taktisk, samt succeser ved hjælp af øvelse og afprøvning, men vigtigst af alt at få rørt sig en masse og have det sjovt samtidig. Målet er at alle oplever, at det at motionere og dyrke sport kan foregå på mange forskellige måder og niveauer, samt at det danner grobund for et godt fællesskab, et bedre selvværd og ikke mindst højt humør.

multisport
multisport
multisport
multisport
multisport
multisport

vil du se vores andre linjer

dans
esport
haandvaerk
kok
multisport
multisport

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk