ridning

ridning -når du er bidt af en gal hest!

Vi elsker heste og dyrker ridning med passion. Har du det lige sådan er vores ridelinje en oplagt mulighed for både dig og din hest. Vi har 24 lækre hestebokse og et væld af fede faciliteter som inden- og udendørs ridebane, springbane, vaskeplads og sadelrum, og med naturen som nærmeste nabo er det oplagt, at tage på offroadtur i skoven eller en hyggelig badetur ved stranden. Vi har selvfølgelig plads til alle uanset race, præmier eller gangart.

På linjen får du to enetimer i ugen

På vores ridelinje har vi både spring og dressur på programmet, men også anatomi, hestens ve og vel samt staldpleje er vigtige emner på linjen. Vi tager udgangspunkt i dit niveau og sørger for, at der er udfordringer til alle. -Om du drømmer om OL en dag, er bidt af spring eller bare synes det er hyggeligt med en ridetur i skoven. Ambitionen er, at du og din hest rykker sig, at vi har det sjovt imens og vigtigst af alt, mødes omkring vores fælles passion for heste.

Undervisningen tilbydes som enetimer i dressur og på hold i spring. Vi har pt. de to dygtige undervisere, Maja Lindgaard og Gina Kristensen som er barselsvikarer for vores daglige underviser Lykke Nielsen.

se filmen


Om vores ridelinje. Mød Thomas og Julie og hør hvorfor de har valgt linjen

Hop til flere film fra youtube


“Jeg valgte Blidstrup Efterskole fordi man kunne tage sin egen hest med, og så fordi jeg syntes her virkede vildt rart og hyggeligt. Sådan med plads til alle…”Camille, 9. klasse

Tag din egen hest med

Hos os har du mulighed for at tage din egen hest med, og vi har som beskrevet et væld af lækre faciliteter; inden- og udendørs ridebane, spring, dressur, offroad, skov, strand, vand, sadel- og vaskerum og meget, meget mere.

>Læs mere om at have egen hest med her

Ønsker du at tilmelde din hest, kan du downloade tilmeldingsblanket og prisliste her:

>tilmelding af hest
>priser

hest
hest
hest
hest
hest
hest

vil du se vores andre linjer

dans
esport
haandvaerk
kokkelinje
sport
 

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk