ny elev

åbent hus dage

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg, og vi har ALTID åben for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.
Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir´ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

EFTERSKOLERNES DAG

Efterskolernes Dag, afholdes hvert år sidste søndag i september fra kl. 13-17. Her er der rig mulighed for at opleve skolen, fagene, elever og lærere. Vi åbner op for linjefagene, som kan afprøves live, der er kaffe og hygge i spisesalen, udstillinger af elevarbejde og masser af tid til spørgsmål og snak.

efterskolernes aften

Efterskolernes aften er den anden onsdag i januar fra kl. 18.00 – 21.00. Linjefagene vil være åbne, masser af udstillinger, let aftensmadsanretning og selvfølgelig elevrundvisninger og tid til uddybende spørgsmål med en ansat.

ÅBENT HUS I FEBRUAR

Endelig kan du også besøge os den sidste søndag i februar. Her holder vi nemlig sammen med de andre efterskoler på Mors og i Thy åbent hus mellem 13 og 16.

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image