om os

elevforeningen

Elevforeningen er for alle tidligere elever, som ønsker at bakke op om og støtte efterskolen i dens fremtidige aktiviteter, og bidrage til at alle andre får et ligeså godt år som een selv.

Som medlem modtager du løbende invitationer til arrangementer og aktiviteter på skolen, og får tilsendt Blidstrup Bladet to gange årligt hvor du kan holde dig opdateret om nyheder og den aktuelle hverdag.

Desuden har du selvfølgelig indflydelse på ovenstående, og er altid velkommen til at kontakte skolen eller elevforeningens bestyrelse med ideer, kommentarer eller ris/ros.

arrangementer i elevforeningen

ELEVSTÆVNE

Elevforeningen står sammen med skolen bag elevstævnet, som altid finder sted den anden søndag i september. Elevstævnet er for alle Blidstrup Efterskoles tidligere elever og medarbejdere. Arrangementet byder bl.a. på middag for jubilarerne, samling i hallen med fællessang, underholdning og nyt fra elevforeningen og skolen, kaffe og kage, fodboldturnering, generalforsamling i elevforeningen og meget andet. Det vigtigste er dog at få et glædeligt gensyn med sit gamle elevhold, skolen og medarbejderne. Så hyggen og snakken om gamle dage er selvfølgelig i højsæde.

>>HENT PROGRAM FOR 2019 HER
SPORTSSTÆVNE

Hen på foråret er elevforeningen arrangør af et sportsstævne for de nuværende elever og elever fra de sidste fem årgange. Stævnet starter fredag ved aftenstid og slutter lørdag hen på eftermiddagen.

>>HENT INDBYDELSEN TIL SPORTSSTÆVNET 2019 HER

ELEVFORENINGENS bestyrelsen anno 17/18

bliv medlem af elevforeningen

Du kan som tidligere elev melde dig ind i elevforeningen ved at:

  • Ringe til skolen på: 97 76 41 28
  • Maile til: kontor@blidstrup.dk

Medlemskab af elevforeningen koster 100 kr. pr. år, eller du kan tegne et medlemsskab for 5 år for 400 kr.

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image