BESØG OS

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg, og vi har ALTID åbent for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

BESØG OS

Det bedste indblik får du klart ved at komme på besøg, og vi har ALTID åbent for gæster som gerne vil opleve den ægte efterskolestemning og snuse til hvad det vil sige at gå på Blidstrup.

ÅBENT HUS DAGE

Tænker du på at blive elev, kan du altid ringe eller skrive til os og booke et besøg, men du kan også benytte dig af vores åbent hus dage hvor vi gir´ den gas med live linjefag, elevrundvisninger, musik, lækkerier og meget meget mere.

Hvis du ønsker at aftale et besøg, kan du ringe til os på 97 76 41 28 og booke et besøg.

 

EFTERSKOLERNES DAG

Efterskolernes Dag, afholdes hvert år sidste søndag i september fra kl. 13-17. Her er der rig mulighed for at opleve skolen, fagene, elever og lærere. Vi åbner op for linjefagene, som kan afprøves live, der er kaffe og hygge i spisesalen, udstillinger af elevarbejde og masser af tid til spørgsmål og snak.

 

EFTERSKOLERNES AFTEN

Efterskolernes aften er den anden onsdag i januar fra kl. 18.00 – 21.00. Linjefagene vil være åbne, masser af udstillinger, let aftensmadsanretning og selvfølgelig elevrundvisninger og tid til uddybende spørgsmål med en ansat.

 

ÅBENT HUS I FEBRUAR

Endelig kan du også besøge os den sidste søndag i februar. Her holder vi nemlig sammen med de andre efterskoler på Mors og i Thy åbent hus mellem 13 og 16.

 

VIND ET EFTER[-]SKOLE[-]OPHOLD

Sammenslutningen af Efterskoler tilknyttet Folkekirken sætter et efterskoleophold på højkant, og ved at besøge os fra Efterskolernes Dag i september og frem til efterskolernes aften i januar eller ved åbent hus og rundvisninger derimellem, kan du få udleveret en kupon med en kode.

For at få udleveret en kupon skal man besøge efterskolerne i sammenslutningen ifølge med en voksen og deltage i en rundvisning eksempelvis på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes aften. Men besøg og rundvisning kan også foregå efter aftale med skolerne i forbindelse med besøg eller arrangementer på de enkelte skoler.

Der kan maks. uddeles et lod pr. elev pr. skole.

En elev kan deltage med et lod fra hver skole.

For at aktivere et lod skal man registrere det på hjemmesiden esfk.dk – her kan du også på forhånd se, hvilke oplysninger du skal have klar ved registrering. Deltagelse kræver tilsagn fra forældre/værge.

Konkurrencen løber hele 2018 og frem til Efterskolernes Aften i  januar 2019.

Sidste frist for aktivering af loddet er 16. januar 2019. Aktivering af et lod sker ved registrering på hjemmesiden esfk.dk under konkurrence.

Herefter foretages der lodtrækning  – vinderen får direkte besked og offentliggøres på hjemmesider og sociale medier.

 

PRÆMIERNE I KONKURRENCEN:

  1. Et efterskoleophold på en af de +24 skoler, som er tilknyttet Sammenslutningen af Efterskoler tilknyttet Folkekirken.*
  2. iPAD mini
  3. Apple WATCH