undervisning

udlandsture

Hvert år drager hele holdet mod nord på ski. Vi tager som regel afsted i uge 3 el. 4 hvor der er masser af sne og plads til et helt efterskolehold. Formålet med vores udlandstur er at styrke fællesskabet, opleve naturen, være aktiv og få en masse oplevelser og minder sammen, som vi drager nytte af resten af skoleåret. Det styrker sammenholdet at tag afsted, ud af de vante rammer og være på “gyngende grund”. Nogle er garvede skiløbere, mens andre aldrig har prøvet det før, men et er sikkert; ALLE kan være med, og er man nybegynder får man selvfølgelig hjælp og instruktion.

Ud over slalom og langrend, byder vores udlandstur også på en masse andet. Vi kælker, fisker, bader i sneen, går i sauna, laver aftensamling med underholdning og hygge, laver mad og vasker op.

se filmen


Fra vores tur til Norge jan. 2017. Det var alpin, det var langrend, det var koldt, det var øvelse-gør-mester, det var FEDT! 

Hop til flere film fra youtube


udlandsture
udlandsture
udlandsture
udlandsture
udlandsture
udlandsture

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image