undervisning

udlandsture

Hvert år drager hele holdet mod nord eller syd. Vi veksler mellem det kolde nord i januar, februar eller marts og det sydligere Europa i april eller maj. Fælles for alle vores ture er, at eleverne skal opleve naturen hvor vi er. Det sker på ski, kælk og hiking i Sverige og Norge, mens det drejer sig om gåben, cykler og kanoer når vi er syd på.

I de senere år har vi været i Hovden i Norge, når årets udenlandstur har været skitur, mens vi er taget til Kandersteg – en bjerglandsby i Schweiz – når rejsemålet har været “sydpå”.

se filmen


Fra vores tur til Norge jan. 2017. Det var alpin, det var langrend, det var koldt, det var øvelse-gør-mester, det var FEDT! 

Hop til flere film fra youtube


udlandsture
udlandsture
udlandsture
udlandsture
udlandsture
udlandsture

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image