faciliteter

vi har næsten alt!

Faciliteterne på Blidstrup Efterskole er næsten uendelige. Hestestald, indendørs- og udendørs ridebane, smedje, træværksted, rally-bil, bocars, musiklokale, parker, volleyball-bane, sportshal, hyggekroge, design, billedkunst, skov, strand, vand…You name it!

På Blidstrup har vi alt hvad hjertet begærer uanset om du er til udendørs eller indendørs aktiviteter. Skolen ligger i et naturskønt område tæt på vand, skov, strand og marker, så udfoldelsesmulighederne er næsten uendelige. Nærmeste by, Øster Assels, ligger kun en lille gåtur fra skolen (1,2 km). Her er der både købmand og lokalbrugs. Nærmeste storby er Nykøbing (ca. 15 km) hvorfra der kører busser mod både nord og syd. Hver fredag afgår vores egen bus fra skolen mod Nykøbing rutebilstation, og kører tilbage igen søndag eftermiddag også fra rutebilstationen, så du altid er sikker på at kunne komme frem og tilbage, selvom vi bor “på landet”. (Læs mere om elevbussen under menuen her til venstre)

se filmen


Vi elsker udelivet! Her har multisportholdet 16/17 bygget deres egen svedhytte. 

Hop til flere film fra youtube


fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image