om os

her er der plads til forskellighed

-for vi dyrker mangfoldigheden. Vi tror nemlig på at forskellighed er udviklende, og at det er sundt at møde andre unge, som ikke nødvendigvis har samme interesser som dig selv. 
Vores udbud af linjer, valgfag og fritidsaktiviteter er derfor bredt, så du rigtig kan få lov at nørde, men samtidig er skemaet også fyldt med fælles oplevelser og undervisning på tværs af klassetrin, linjefag og interesseområde.

beliggenhed

Vi ligger midt i naturen, og har parker, skov og strand som nærmeste nabo. Vi vægter udelivet højt og bruger en stor del af vores tid i træerne, rundt om bålet, i vandet, på hesteryg, fodboldbanen, i skoven eller på marken i vores rally- og bocarbiler.

fakta

Vi er en bred, almen efterskole med et åbent kristent livs- og menneskesyn. Vi har plads til 80 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin

Desuden har du mulighed for at have din egen hest med. Læs mere om det her…

hverdagen hverdagen
hverdagen på slottet hverdagen
hverdagen Image

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image