FÆLLESGYMNASTIK

GYMNASTIK SKABER VORES FÆLLESSKAB

Fællesgymnastik “Gymnastikken er med til at skabe vores fællesskab” Fællesgymnastik er et obligatorisk fag på Blidstrup, det fylder 2,5 lektion om ugen. Nogle af timer vil være opdelt drenge og piger, men andre vil være fællestimer. Her kan du godt være med selvom du aldrig har lavet gymnastik før. Du vil gennem årets løb lære en masse, som vi bruger i vores fælles gymnastikopvisning. Igennem året vil du blive præsenteret for en masse af gymnastikkens grundelementer, såsom grundgymnastik, styrke og bevægelighed, koordinationstræning, spring m.m. Dette er alt sammen noget som vil gør dig klar til lære de forskellige elementer, som udgør skolens traditionsrige gymnastikopvisning.

OPVISNINGER

I foråret tager vi rundt med vores færdige gymnastikserie. Du vil opleve samvær, fællesskab og at du er en vigtig brik i dette store projekt. Vi laver cirka 12 -15 opvisninger på et skoleår, rundt om i hele landet, hvor vi møder en masse andre efterskoler.

Mere gymnastik

Vil du have mere gymnastik er det muligt ved at vælge vores linje Dans/rytme, samt spring som valgfag.
Gå til linjefaget Dans og Rytme HER

Image
Image
Image
Image
Image
Image

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image