om os

personalet

Vi er en flok passionerede og dybt engagerede mennesker, der elsker vores job, skolen, hverdagen, oplevelserne og ikke mindst vores elever. Vi vægter et tæt og fortroligt forhold højt, at man kan sige sin mening, stole på hinanden og grine og græde sammen. Når man bor sammen på en efterskole er det nemlig nemmest hvis man kan være sig selv!

I videoerne herunder kan du lære os lidt bedre at kende. Vi giver svar på hvad vi synes, er det bedste ved at arbejde her på skolen, og kommer med et bud på hvad vi tror eleverne ville sige, hvis de skulle beskrive os med tre ord.


gitte bækhøj
sekretær

Har styr på ALT, der har med skolen at gøre. Hun ordner pengesager, også for eleverne, og så er det hende der ordner kopimaskinen når den er i stykker.
Gitte er uddannet kontorassistent, men også butiksekspedient, -derfra det store servicegen. Hun har arbejdet både i Matas, læderbutik og solgt sko. Desuden er hun en flittig kondiløber og har STORT kørekort til strikkepinde.


IBEN HAVE
PR medarbejder

Hende som er med til at fortælle om alt hvad vi laver her på slottet. Hun ordner hjemmeside, de sociale medier, grafisk arbejde med brochurer osv. og sørger for at du kan følge med i livet på skolen. 
Iben er uddannet multimediedesigner, og har altid dyrket det kreative. Hun har bl.a. arbejdet for Limfjordsteatret og haft hendes egen vintage/retro genbrugsbutik. 


lea hinrup
lærer

Skolens yngste, men alligevel meget erfarne underviser. Hun er uddannet fra Aalborg Universitet med linjefagene engelsk, historie og billedkunst, og har undervist både som privatlærer og i folkeskolen. 
Lea er ualmindelig kreativ med både pensel, ler, symaskine, strikkepinde og hækkelnål og har desuden eget dyrehotel. 


john josefsen
lærer

Jæger, bådbygger og halv godsejer.
John er uddannet lærer fra Skive Sem, og har desuden en snedkeruddannelse med mange års erfaring.
Han er ivrig jæger, og kan skyde med både bue og pil, han bygger både og så har han opkøbt næsten alt jorden i Ørding.


line skibsted
pædagog

Elsker friluftslivet og har taget instruktøruddannelsen til både kano, havkajak, mountainbike og telemarkski. Hun er uddannet pædagog fra Peter Sabroe i Århus med speciale i sundhed, krop og bevægelse og psykologi.
Line er en globetrotter, har rejst verden rundt og så er hun aktiv i det lokale foreningsliv, hvor hun både spiller håndbold og træner kvinder på sit fitnesshold.


emil lystrup
lærer

Har en kandidat i idræt fra Aalborg Universitet med speciale i fysisk træning og coaching, og så er han friluftsinstruktør fra Paul Petersens idrætsinstitut.
Emil er sportsfreak med stort K og har bl.a. arbejdet på skisportssted i Norge, spillet 2. division for Lindholm if, og har trænet et hav af DBU´s fodboldskoler for børn og unge.   


DENNIS LYNDRUP
lærerstuderende

Læser pt. til lærer på Skive Seminarium. Uddannet gymnastiktinstruktør, klatreinstruktør, livredder, brandmand, soldat og sygehjælper.
 Dennis har undervist et hav af idrætshold. Bl.a. DGI-aspiranthold- og juniorhold, samt efterskoler og div. foreningshold. Desuden har han selv gået på rep. holdet.
Ud over idrætten er Dennis utrolig musikalsk. Han har spillet i band i over 20 år, og er lovsangsleder, samt har været ungdomsleder i Kronborgvejens Kirkecenter.


CHRISTOPHER Hübner
esports instruktør

Læser pt. til lærer på Skive Seminarium. Tidligere har han været sælger og konstabel i militæret. Har bl.a. været udsendt til Afganisthan.
Christopher har undervist i e-sport i over 3 år på flere forskellige skoler og ungdomsklubber og været med til at skabe nye dygtige talenter i Danmark. Han har altid haft en stor passion for gaming, og har tidligere været topspiller i Half-Lift 1.  Nu er han nød til at være gamer på deltid, så han i stedet kan undervise dig her på BE.


MAJA LINDGAARD
Ridelærer

Maja er vores faste ridelærer her på skolen. Hun har selv været elev på Blidstrup og haft sin egen hest med, så hun er lommekendt og dybt passioneret omkring livet i stalden.


anne sophie thomsen
lærer

-Eller i daglig tale AT. Uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium med linjefagene matematik, samfundsfag, idræt og biologi. 
AT er skolens Mors-guide og kender gud og hver mand på øen. Hun er aktiv foreningskvinde og træner både vokse og børn i gymnastik, og så har hun desuden malket køer i Australien. helle annette jørgensen
lærer

Uddannet lærer  fra Nørre Nissum Sem. med linjefagene engelsk og religion, samt gået på Haslev udvidede Højskole med springdance og musik som hovedfag.
Helle er nørkler med stort N, hækler og strikker, hun er klubleder i KFUM og KFUK, hun har været på et hav af interrails og kan derfor alle togtider i Europa.


HEGE SOLHAUG
køkkenchef

Hege er hele skolens normand og konditor. Hun er uddannet kok, men hendes store passion er kager. Derfor underviser hun også i valgfaget "det søde liv" hvor hun og elever kreerer de mest fantastisk smukke kager. 
Hege er som sagt uddannet kok, men har faktisk også en fortid som dørmand, så hende skal man ikke blive uvenner med!


KARIN BUKH
Køkkenchef

"Mor-Karin". Hun er hård men fair, og står altid klar med en skulder at græde ud ved, eller til at give et kram. 
Karin er fabelagtig til at lave mad, at styre køkkeneleverne, og vist nok også til at spille golf. Dog ikke hvis man spørger hende selv, men har efter sigende et ganske udemærket handicap.


kirsten blåbjerg
køkkenmedhjælper

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image