faciliteter

jagttegn

Drømmer du om jagt, synes du naturen, vildt og våbenkendskab er fedt, så er et jagttegn et must. Vi tilbyder, at du kan tage dit jagttegn hos os. Den teoretiske undervisning foregår på skolen og den praktiske del på Sindbjerg jagt- og flugtskydningscenter.  I forløbet arbejder vi med vildtkendskab, vildtpleje, jagtsikkerhed, lovgivning og våbenhåndtering, samt opøver afstandsbedømmelse og praktisk skydning på lerduer.

Undervisningen både teoretisk og praktisk og prøverne er gratis såfremt du består første gang. Skulle du dumpe første gang er der egenbetaling på prøverne anden gang, men vi er selvfølgelig behjælpelige med ekstraundervisning og vedligehold af kundskaber såfremt nødvendigt.

Jagthold starter for året 2017 op i sep, og der forventes prøver i april/maj 2018.

Det er en forudsætning, at der til jagtegnet er nok elever tilmeldte for at oprette hold. (min. 5 elever)

jagttegn

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image