ny elev

vind et efterskoleophold

Sammenslutningen af Efterskoler tilknyttet Folkekirken sætter et efterskoleophold på højkant, og ved at besøge os fra Efterskolernes Dag i september og frem til efterskolernes aften i januar eller ved åbent hus og rundvisninger derimellem, kan du få udleveret en kupon med en kode.

For at få udleveret en kupon skal man besøge efterskolerne i sammenslutningen ifølge med en voksen og deltage i en rundvisning eksempelvis på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes aften. Men besøg og rundvisning kan også foregå efter aftale med skolerne i forbindelse med besøg eller arrangementer på de enkelte skoler.

Der kan maks. uddeles et lod pr. elev pr. skole.

En elev kan deltage med et lod fra hver skole.

For at aktivere et lod skal man registrere det på hjemmesiden esfk.dk – her kan du også på forhånd se, hvilke oplysninger du skal have klar ved registrering. Deltagelse kræver tilsagn fra forældre/værge.

Konkurrencen løber hele 2018 og frem til Efterskolernes Aften i  januar 2019.

Sidste frist for aktivering af loddet er 16. januar 2019. Aktivering af et lod sker ved registrering på hjemmesiden esfk.dk under konkurrence.

Herefter foretages der lodtrækning  – vinderen får direkte besked og offentliggøres på hjemmesider og sociale medier.

Præmierne i konkurrencen:

  1. Et efterskoleophold på en af de +24 skoler, som er tilknyttet Sammenslutningen af Efterskoler tilknyttet Folkekirken.*
  1. iPAD mini
  1. Apple WATCH

fakta

Blidstrup Efterskole er en almen efterskole med et åbent, frit og kristent menneskesyn. Vi har plads til 80 elever og tilbyder 9. og 10. klassetrin. 
Du har desuden mulighed for opstaldning af egen hest

kom på besøg

Overvejer du at blive elev hos os anbefaler vi klart et besøg. Du kan benytte dig af vores åbent hus dage, men du kan selvfølgelig også altid ringe og book en tid lige når det passer dig og din familie. 
Ring og book på 97 76 41 28

kontakt

Blidstrup Efterskole

Blidstrupmark 23
7990 Øster Assels

97 76 41 28
post@blidstrup.dk

Image
Image
Image
Image